Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 23 Mei 2017

CERITO LUCU IJEK SEGELAN

CERITO LUCU IJEK SEGELAN, Kategori : ,Kutipan : Ngopi cingkir rokoke samsu Loro pikir obate ngguyu. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Saiki enek crito maneh broo. Ono wong wedok wes kepengen rabi. Tapi oleh rabi d... Dst...

Ngopi cingkir rokoke samsu
Loro pikir obate ngguyu. 😄😄😄

Saiki enek crito maneh broo. Ono wong wedok wes kepengen rabi. Tapi oleh rabi diwei syarat karo simboke. Gek syarate ki ora mbejaji blas. Gak enek apik2e nek umume wong. Hahahaha....

"Koyo opo critane langsung wae ngisor iki"

Simbok ngomongi Si Paijah: "Nduk, yen golek bojo ojo angger ae, ono telu syaraté".

1. Kudu ngirit
2. Kudu luwih goblok timbang kowe.
3. Kudu joko thir - thir

Pas preian Paijah karo Paijo jlong2 malem mingguan.
Mergo wis kebengen, kepekso nginep neng Hotel.

Sesuk'e Paijah langsung laporan nang Simbok, "Mbok,, aku  wes oleh pacar sing cocok karo syarate Emak,  jenenge Paijo Mbok, wonge IRIT, GOBLOK yo isih JOKO THIR - THIR sek kinyis kinyis kae Mbok.

"Langsung wae Simbok takon neng Paijah"

Simbok : "Opo buktine Nduk, nek pacarmu iku wes cocok karo saratku?"
Paijah : "wingi pas muleh dolan kebengen, trus nginep ning Hotel Mbok.....
Paijo ngomong ngene

"Awak'e dhewe cukup turu sak kamar ae Jah".

Berarti kan irit Mbok??

"Tengah wengi, Paijo ngomong neng Paijah

"yen arep turu ojo klamben supoyo klambine ora lungset,"

Padahal bengi kan adem, berarti Paijo kan goblok to Mbok..?"

Simbok : "hallah.!! Terus teko endi yen weruh sik joko thir - thir ??"

Paijah : "Manuk'e sek dibungkus plastik Mbokk, dadi kan isih Segelan"..!!!

"Temenan Mbok, iku kan tondone sek joko thing2".

Simbok : Plak... Plak... Plak,, "Joko thing2 bathukmu sempal kui..."

"Iku nganggo Kondom blookk goblookk., dudu Segel.."!!?

Bocah disekolahne yahono yahene kok ra pinter pinter.

😄😄😄😄😄😄

Cerito iki mung fiktif. Yen ono jenenh utowo lakon seng podo karo ceritomu ikubmung njelalah. Cerito iki mung guyonan senh niaye gawe hiburan. Wes ngono wae jonlali delok cerito lucu sak teruse mung neng kopdar.org

Matur suwuuunnn

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *