Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 18 Mei 2017

CERITO LUCU BAKUL KOPI KOPLAK

CERITO LUCU BAKUL KOPI KOPLAK, Kategori : ,Kutipan : Ngopi maneh brooo.... Isuk isuk wayah howone adem cen paling penak yo ngopi. Disambi karo dolanan hp facebookan koyo wong ramiker butoh ae.... Dst...

Ngopi maneh brooo....

Isuk isuk wayah howone adem cen paling penak yo ngopi. Disambi karo dolanan hp facebookan koyo wong ramiker butoh ae. Isine bendino mung ngakak thok. 😄😄😄

Lha sesuke bareng aku budal ngopi neng warung kopdar, ono wong tuku kopi gayane rakaruan. Macake mlitis gawanane tas koyo pegawai PNS. Teko teko lungguh pesen kopi neng bakule.

(+) seng tuku, (=) bakule

+ : Kopi ireng boss.
= : Siap boss. Seneng pait opo legi?
+ : Lah biasa ae boss. Gak legi yo gak pait. Yang sedang sedang saja.
= : Helleh weki yo gamblus tibake boss.
+ : 😄😄😄 helleh koyo gak apal gayane wong neng warung ae to boss.
= : Lha mau soko ngendi boss, sajake wes sukses tenan.
+ : Helleh sukses opo to boss boss. Wong aku rene kilo yo golek utangan serku.
= : Mosok model koyo pean ngnokui golek utangan aku kok gak percoyo boss.
+ : Kandani og,,, roto-roto wong seng cethuk aku ngmong ngnono eg boss.
= : Lha pean ki asline kerjo opo to boss?
+ : Helleh kerjoku neng ratanan boss.
= : Lha iyo neng ratanan ki kan yo akeh maceme. Enek sopir enek sales lan....???
+ : Wes boss ojo kok sebutno kabeh. Aku kesusu tak bali sek yooo.
= : O iyo boss ati-ati, jo lali kapan-kapan mampir meneh.
+ : Okey, siap bosss...!!!

Bareng ngono let rodo sue. Seng tuku mau wes rodo adoh, bakule kelingan. O iyo mau lak durung mbayar wonge ngke juuhhh.

" Wong nek pikirane lagi kegubel tawet yo ngonokui, wong tuku rung mbayar barang yo gak kelingan, ngono jek kon mampir meneh pisan ".

Nek ra bakule koplak po yo enek. 😄😄😄😄

" NGOPI DISEK BEN GAK EDAN "

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *