Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 18 Mei 2017

CERITA LUCU, PAIJO NDUWE HP ANYAR

CERITA LUCU, PAIJO NDUWE HP ANYAR, Kategori : ,Kutipan : JAMAN wis maju tapi yo sik enek wong sing ora iso ngikuti kemajuan JAMAN koyok bocah iki.. Enek bocah loro/Dua bocah deso jenenge PAIJO ka... Dst...


JAMAN wis maju tapi yo sik enek wong sing ora iso ngikuti kemajuan JAMAN koyok bocah iki..
Enek bocah loro/Dua bocah deso jenenge PAIJO karo PAIJAN
Maklum lah lagi ndue HP anyar dadi
agak Gapteklah,

PAIJAN : takok nang PAIJO. JO kowe ki nyapo kaet mau tak ingeti kok ngadek wae nang cedak pager enek opo
PAIJO : ngene lo JAN aku mau kan tuku pulsa operatore omong ngakon tekan pagar

PAJAN : terus..
PAIJO : aku wis ngadek nang kene iki wis enek 1jam tak pijet pager e nganti tanganku kemeng tapi pulsane pancet ae ra mlebu2 ki piye JAN

PAIJAN : guyu ngakak wkwkwk
PAIJO : terus jarene aku malah kon mencet bintang. yo opo iso.. bintang manggone enek langit kono adohe ra iso di gayoh kok. gak yo edan to operatore

PAIJAN : wkwkwk sing edan ora operatore tapi kowe JO PAIJO juhhh bocah nek gemblung..

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *