Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 30 Mei 2017

5 GAMBAR WAYANG UNYU SAHUR

5 GAMBAR WAYANG UNYU SAHUR, Kategori : ,Kutipan : Sugeng siang sugeng ninda'aken siyam. mugo2 posoku lan posomu biso tutok sesasi mupot di tompo mareng Allah ta'ala amin.. senajanto... Dst...

Sugeng siang sugeng ninda'aken siyam. mugo2 posoku lan posomu biso tutok sesasi mupot di tompo mareng Allah ta'ala amin..
senajanto mau isuk kerinan anggene tangi akhire ora biso sahur.
tapi masio ora sahur yo tetep kudu poso ora oleh ngersulo.
koyoto gambar nang ngisor iki nyeritakne wong kang kerinan gek jam sahur e wis mepet pisan sakne yoo hahaha 😆😆😆

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *