Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 12 Mei 2017

5 GAMBAR KATA BIJAK JOWO

5 GAMBAR KATA BIJAK JOWO, Kategori : ,Kutipan : Gambar kata bijak versi jowo . Gambar seng isine kata-kata utowo ukoro seng neng kono mungkin iso gawe renungan lan ngademke ati. Sopo ngert... Dst...

Gambar kata bijak versi jowo. Gambar seng isine kata-kata utowo ukoro seng neng kono mungkin iso gawe renungan lan ngademke ati. Sopo ngerti yen lagi moco iki terus eleng karo seng gawe urip. Lan eleng karo kekurangane awake dewe. Mergo menungso nong ndunyo ora enek seng sampurno. Mulo kui ojo sampek awake dewe nduwe roso lan sifat sombong ning sapodo podo.

Matur suwun sak derenge. Mugo manfaat lan berkah kanggo sekabehane umat manungso.

Amiiinnn...!!!

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *