Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 12 Mei 2017

10 CERPEN NGERES

10 CERPEN NGERES, Kategori : ,Kutipan : 1. Tak puter awak e ngadep mengguri. Terus tak tusuk bolongan cilik sing sempit iku, weruh-weruh awak e keder teeerrrr... ”Lagi ape nge-char... Dst...

1. Tak puter awak e ngadep mengguri. Terus tak tusuk bolongan cilik sing sempit iku, weruh-weruh awak e keder teeerrrr... ”Lagi ape nge-charge HP, eh, onok sms.” joh..

2. Paijem jipok tisu, terus ngelapi lendir bening pacare iku. “pacare,Goro–goro kowe, sampek metu koyok ngeneki,” omonge sang pacar. “sepurane say, awakmu dadi ketularan pilek,” jare paijem.

3. Barang bunder iku di cekel tante paijem, digerakke munggah-mudun karo kebak semangat, otot-otot e yo iso dadi tegang. “Ugh, kuweseleee angkat barbel.”

4. Wong wedok : “Uuh... Mas, kowe kok suwi nganggo banget sih metune? Aku pegel kilo yooohhh... kesel.” wong lanang: “sepurane dek, mau dosenne nguwehi tugas disik. Uwis suwi ta nang kene?”

5. Poro tante-tante ngrubungiku, koyok2 meh mekso aku ngakon ngocokne luweh cepat, akhire metu mak bedunduk.. benda putih iku. “Arisan dino iki sing oleh tante paijem.”

6. Drijiku mlebu nang jero bolongan sing sempit sempit iku. Tak gesek-gesek terus weruh-weruh drijiku kroso teles mergo lendir sing bening. “ngene iki loh nak ngupil pas lagi pilek... huh.”

7. Bocah Wedok sik enom iku jongkok nang ngarepku tanpo nganggo celono dalem, alias tawet bocah wedok mau ngingeti aku ae terus omong ngene, “ pak e... pipis e uwis.”

8. Sak uwise tawar menawar, rego wis disepakati. Paijem akhire ngomong, “piye mas nganggo kondom gak??” aku, “nganggo lah, ben aman tor yo gak lecet kan casinge?”

9. “Beb, rodok cepet to genjotanne, uwis meh teko kilo yooohhh...” jare paijem. “Huff... iyo beb, aku uwis sekuat tenogo genjotanne kilo yoooohhh...” Jawabe Paijo karo ngos-ngosan. “Awas enek pitek nyebrang!” ceekiiittt paijem panik.

10. Pipine paijem kempot saking nafsu lak ngenyot, sing bener wae, ora suwe cairan kentel tor manis iku kutah nang jero lambene. “Oh, enak e permen blaster iki mmmm...”

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *