Ngopi Disik Ben Gak Edan

Senin, 17 April 2017

Kisah Lucu Hadi & Masdar

Kisah Lucu Hadi & Masdar, Kategori : ,Kutipan : Masdar : Ayo kang warunge di buka , bek menowo enek pembeli cantik dino iki. Hadi : Pikiranmu wi wong cantik ae , golek duik sing akeh ben ... Dst...

Masdar : Ayo kang warunge di buka , bek menowo enek pembeli cantik dino iki.
Hadi : Pikiranmu wi wong cantik ae , golek duik sing akeh ben kenek gae rabi.
Masdar : Lapo mikir ragat to kang , wong enek sumbangan ae loh.
Hadi : Jagakne sumbangan rumangsamu pora balekne ye.
Masdar : Bar dadi manten yo tinggal merantau to kang.
Hadi : Yo soro maneh....

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *