Ngopi Disik Ben Gak Edan

Rabu, 19 April 2017

CERITO LUCU JOWO PAIJO NGALAMUN

CERITO LUCU JOWO PAIJO NGALAMUN, Kategori : ,Kutipan : Sugeng sonten luurrr... Monggo ngopi disek ben gak edan. Disambi moco cerito lucu iki. Koyo opo critone, langsung wae ndek ngisor... Ono ne... Dst...

Sugeng sonten luurrr... Monggo ngopi disek ben gak edan. Disambi moco cerito lucu iki. Koyo opo critone, langsung wae ndek ngisor...

Ono neng salah sijine deso. Enek cah lanang seng jenenge Paijo seng gaweane sak bendino ngalamun. Lha neng kono simboke Paijo seng jenenge Markonah ngerti Paijo penggaweane kok ngalamun wae, akhere si mboke mau nyedaki Paijo karo takok.

Simbok : We ki jane sak bendino kok ngalamun wae miker opo to lee?
Paijo : Iku lo mbok lagi mikir kembang deso seng dadi pujaane aku.
Simbok : Lah weki ngayal mbok jo duwur duwur. Kono ndang neng sawah ngewangi pake macul. 😄😄😄😄

Ora let sue Paijo Langsung budal neng sawah nyusul Bapake. Bareng teko ndalan paijo ketemu karo salah sijine koncone arek wedok seng jenenge Munaroh. Lha neng kono Munaroh takon.

Munaroh : Arep nengdi Jo kok gowoni pacul?
Paijo : Rep neng sawah ngewangi pakku Sum.
Munaroh : Owalah yo wes gek ndang budal.
Paijo : Iyo sum

Bareng paijo ngaleh Munaroh ngomong "Mas Paijo wes ganteng sregep pisan, sopo mbesok seng bakal dadi bojone". 😄😄😄

Lha bareng muleh ko sawah paijo langsung leren adus trua ngalamun maneh neng teras ngarep karo senden tembok. "Owalah Markonahhh markonah, wong kok ayu temenan".

Ora let sue sak wise paijo ngalamun, ujug ujug Munaroh teko.

Munaroh : Mas Paijo yahmene kok wes ngalamun wae, mikerne sopo to mas?
Paijo : (salting kukur kukur sirah) miker awakmu kui lo cah ayuu.
Munaroh : Helleh, mas paijo ki iso wae.
Paijo : Temenan Mar, aku ki tresno awakmu. Kowe gelem to dadi ibu soko anak anakku?
Munaroh : (dingkluk karo tangane didekep neng ngarep karo klogat kloget) iyo mas aku gelem. Aku jane yo wes suwe nyimpen roso iki mas.
Paijo : Wallahh kok yo bejone aku yoo Mar.

Ora let sue Simboke Paijo gowo banyu sak ember digrujugno Paijo. Weki yahmene wes nglindurr. Wong nek penggaweane ngalamun ae yo ngonokui. Kono tuku gas elpiji. Rep godog banyu gase ntek rep ngegekne kopi bapakmu. Paijo njawab, nggeh mbokk (mlaku kluntrung kluntrung karo nyokoti kaose).

😄😄😄😄😄

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *