Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 13 April 2017

Cerito Lucu ABUNAWAS ISTANA TERBANG

Cerito Lucu ABUNAWAS ISTANA TERBANG, Kategori : ,Kutipan : Cerito Lucu Abunawas Istana Terbang . Mungkin ora mungkin biso gawe istana terbang, tapi ora ono sing ora mungkin lek musuh Abunawas. Mas... Dst...

Cerito Lucu Abunawas Istana Terbang . Mungkin ora mungkin biso gawe istana terbang, tapi ora ono sing ora mungkin lek musuh Abunawas. Masio kadang hasile tak terduga dan tak dinyana-nyana. Lek bahasaku keliru benerno dhewe ya bro, bu guru ora kober ngoreksi mergo isih arisan. Balik nang kisahe Abunawas, siji dino Abunawas ditimbali nang istana, dijak ngobrol karo raja.

Raja: Abu... aku kepingin bangun istana ning awang-awang, iso opo ora yo?
Abunawas: Ten dunyo niki boten wonten sing gak mungkin raja...
Raja: Ya wes lek ngono tugas iki tak serahno nang awakmu
Abunawas: (Kaget, mendelik, ngelek idu, dheweke getun karo omongane dewe)

Akhire Abunawas gelem ra gelem kudu sanggup ngerjakno tugas sing mustahil kuwi, mergo ucapane deweke ora mungkin dicabut. Abunawas muter otak, sampek akhire iling masa cilike sing seneng layangan. Ngeroso duwe ide, Abu langsung jaluk tulung kancane gawe layangan kotak raksasa, digambari istana, terus diumbulno karo tambang soko panggonan rahasia.

Maburlah istana layang-layang gaweane Abunawas, di delok karo penduduk sing terkagum kagum. Semono ugo raja wes ora sabar nemoni Abunawas.

Raja: Pintermen gawe istana terbang. Piye carane aku iso munggah rono?
Abunawas: Lewat ngipi raja
Raja: Ooo, dadi kowe ngarani aq gak realistis ngono?!!
Abunawas: Punten raja, jenengan piyambak sing ngutus kulo gawe perkoro sing gak realistis
Raja: Lek gak realistis lapo kok garap tenanan?! Jane sing gak realistis iku sopo?
Abunawas: Ya kita berdua raja...
Raja: (ngacirr, karo ethok-ethok ora krungu, huhhuuuuu)

Cerito Lucu Abunawas Istana Terbang. Wkwkwk, dagelan ae abunawas iki sampek raja salah tingkah ngono. Piye...? Istana terbange dadi mungkin tho, masio mungkine mung dalam mimpi. Ora usah melu mikir, ndang guyu ae, isih ake kisahe Abunawas boso jowo liyane ning kopdar.org

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *