Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 28 April 2017

8 GAMBAR LUCU WAYANG JOWO

8 GAMBAR LUCU WAYANG JOWO, Kategori : ,Kutipan : Gambar lucu wayang jowo . Gambar iki biasane sigawe komen stiker neng facebook. Gambar gambar iku mau wes sering digawe komen mergo stickere... Dst...

Gambar lucu wayang jowo. Gambar iki biasane sigawe komen stiker neng facebook. Gambar gambar iku mau wes sering digawe komen mergo stickere yo kari download wes dicepaki karo pihak facebook. Lha nengkene iki digawe bedo enek tambahane kata kata seng sekirane cocok karo gambare. Yen ono seng kurang cocok yo dimaklumi wae cen yo mung gambar guyonan. Seng penting iso gawe gambar iku mau soyo urip lan ketok rodo enek senine.

Wes ngono wae. Gambar gambar lucu liyane nyusul. 😄😄😄

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *