Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 02 Maret 2017

GAMBAR PANTUN LUCU KOPLAK EDISI MALEM JEMAH

GAMBAR PANTUN LUCU KOPLAK EDISI MALEM JEMAH, Kategori : ,Kutipan :    Gambar pantun lucu edisi malem jemah iki digawe kanggo sopo wae seng biasane senengane gawe status ndek sosial media ora liyo koyo Faceb... Dst...

   Gambar pantun lucu edisi malem jemah iki digawe kanggo sopo wae seng biasane senengane gawe status ndek sosial media ora liyo koyo Facebook contone. Seng neng kono malem jemah iku di identikne soal sunnah rosul, seng neng pola pikire bocah-bocah jaman saiki kui wong seng wes ndue bojo podo kikuk. Hahahaha. Lha gambar iki mung nyeritakne sebagian kecil seng biasa digawe status wong wong ra lanang ra wedok ndek Facebook. Makane saiki tak gawe pantun seng modele gambar. Koyo opo pantune. Heheheee....











DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *