Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 09 Maret 2017

GAMBAR KATA KATA LUCU ROMANTIS JAWA

GAMBAR KATA KATA LUCU ROMANTIS JAWA, Kategori : ,Kutipan : GAMBAR KATA KATA LUCU ROMANTIS Gambar lucu romantis iki gambar seng neng njerone enek kata kata gombalan seng biasa digawe ngerayu cewek ne... Dst...

GAMBAR KATA KATA LUCU ROMANTIS

Gambar lucu romantis iki gambar seng neng njerone enek kata kata gombalan seng biasa digawe ngerayu cewek neng dunia maya. Seng neng kono biasane cewek cewek langsung podo klepek klepek nek dirayu gawe kata kata sing romantis. Hahahaha. Tapi kata kata romantis iso ugo digawe lucu lucuan neng status sosmed. Ora perlu disebutno sosmed saiki akeh wernane. Mungkin yo wes podo ngerti dewe dewe. Hahahaha..

Monggo seng seneng ngerayu cewek gawe kata kata romantis tur lucu, langsung wae di tingali gambare.

Mak cloroooottt...!!!!

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *