Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 07 Maret 2017

GAMBAR KATA BIJAK JAWA LUCU WARUNG KOPI KOPDAR

GAMBAR KATA BIJAK JAWA LUCU WARUNG KOPI KOPDAR, Kategori : ,Kutipan : Gambar iki gambar seng isine kata kata bijak , seng neng kono kanggone ngelekne sopo wae khususe kanggonaku dewe lan umume kanggo wong akeh.... Dst...

Gambar iki gambar seng isine kata kata bijak, seng neng kono kanggone ngelekne sopo wae khususe kanggonaku dewe lan umume kanggo wong akeh. Kata bijak iki ono sing lucu yo ono sing biasa wae. Sopo seng pengen ngerti sejatine awake dewe yo kudu iso ngerti sejatine konco seng paling cedak karo awake dewe. Paling ora 4 konco seng sekirane awakmu nduwe masalah, yo wong iku seng muncul neng pikiranmu. Yo iku sejatine awakmu. Hahahaha malah ceramah. Wes ngono waw mugo bermanfaat. Koyo opo gambare. Monggo di woco sareng sareng.











DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *