Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 07 Maret 2017

CERPEN LUCU PAIDI BUDAL KERJO

CERPEN LUCU PAIDI BUDAL KERJO, Kategori : ,Kutipan : Pas wayah isuk sekitar jam 9 enek arek lanang sebut ae jenenge Paidi , seng pas iku lagi budal kerjo. Lagi teko tengah ndalan njelalah enek... Dst...

Pas wayah isuk sekitar jam 9 enek arek lanang sebut ae jenenge Paidi, seng pas iku lagi budal kerjo. Lagi teko tengah ndalan njelalah enek operasi geden gedenan. Tapi Paidi tenang wae mergo dekne surat surate wes komplit.

Bareng wes papasan karo petugas operasi jalan. Paidi dikon nduduhne STNK karo SIM. Paidi santai karo bukak dompet ngewehne STNK karo SIMe. Mergo polosine ngerti nek Paidi surate komplit, akhere Paidi dikon bablas karo polisine. Paidi nerusne perjalanane sampek teko nggon kerjone aman.

Bareng wes teko nggon kerjone Paidi crito karo koncone seng jenenge Paijo.

Paidi : Bro, mau pas budal kerjo neng daerah kono kae lo enek operasi geden geden.
Paijo : Mosok bro, Lha terus piye?
Paidi : Aku yo tenang ae bro, wong surat suratku komplit.
Paijo : Iyo bro, tapi kan ora mbendino nek neng daerah kono kui.
Paidi : Iyo ancene brow. Ancen lagi iki aku menangi enek oprasi neng daerah kono.
Paijo : Lha neng Ngawi oprasi malah mbendino enek brow.
Paidi : Mosok tow bro? ( penasaran) ngawine endi kui?
Paijo : Kok ra percoyo. Neng ngawi kota brow. Pase neng rumah sakit WIDODO. Kwakakkakakak...
Paidi : Semmane.... Gamblussss. Tiwas nek ku ngrungokne tenanan. Juoohh!!!

😄😄😄😄😄😄😄

Terima kasih sudah membaca cerita kami. Semoga terhibur dan bermanfaat bagi kita semua. Dan selamat membaca cerita cerita lucu selanjutnya.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *