Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 21 Maret 2017

CERITO LUCU PAIJO NDUE KENALAN ANYAR

CERITO LUCU PAIJO NDUE KENALAN ANYAR, Kategori : ,Kutipan : Sore iku Paijo lagi numpak sepeda motor, nggoleki omahe Paini , kenalan anyar oleh soko pesbuk.. Rumongso kesasar, Paijo langsung mbukak ... Dst...

Sore iku Paijo lagi numpak sepeda motor, nggoleki omahe Paini, kenalan anyar oleh soko pesbuk..
Rumongso kesasar, Paijo langsung mbukak pesbuk.. terus inbox-an nang akune FB Paini..

Paijo : "Halo Yank... Aku wis tekan daerahmu iki.. Terus mlebu gang sing endi..?"
Paini : "Sing enek gapurane Mas, terus sampeyan lurus kiro-kiro 25meter ono omah gedong tingkat apik, warnane biru, mobile akeh.."

Paijo : "Siap..! aku wis teko kono.. iki omahmu to
Yank..?"

Paini : "Dudu Mas sampeyan belok kanan kiro-kiro 10meter ono lapangan badminton.. Lha sebelahe lapangan iku.."

Paijo : "Pasti iku omahmu yo yank..?"

Paini : "Iku omahe tukang jahit Mas.. Lurus ae
mengko mari jembatan ketemu omah, ono tulisane ISI ULANG PULSA lha iku.."

Paijo : "Mesti iku omahmu khan..?"

Paini : "Iku jenenge konter hp, Mas.. sampeyan belok kanan ae, terus ketemu kuburan.. lha ngarepe kuburan iku.."

Paijo : (wis arep ngamuk) "Omahmu yank..?"

Paini : "Iku gerbang kuburan Mas.. sampeyan ojo mlebu.. sampeyan belok kiri ae, mengko weruh
peternakan bebek gede iku.."

Paijo : (kudu ngamuk temenan) "Aaarggh..! Iku
omahmu tho..?"

Paini : "Aku dudu bebek Mas.. iku isih lurus
terus....mengko ketemu alas.. ikuu.."

Paijo : (wes anyel) "Iku omahmu yaannkk...???!!!!!!"

Paini : "Aku dudu monyet Mas.. sampeyan lewat alas lurus terus, mengko ketemu masjid.. lha sebelahe masjid iku.."

Paijo : (emosi pwuol) "Nek pisan iki ngomong dudu
omahmu.. tak santet temenan awakmu yank..!!!"

Paini : "hehehe.. sabar Mas, dadi wong kok ngamuk-an.. yo iku omahku.. wis ketemu durung Mas..?"

Paijo : (lego campur lemes) "Iyo.. aku wis nang ngarep omahmu iki.. asyeem yo Ayang Paini ki.. gawe pegele awakku.. Awas mari ngene, ketemu tak jiwiti sampeyan..hehehe.."

Paini : "Yo wis.. mlebu ae.. Ono emakku neng njero omah kok, Mas.."

Paijo : "Lho kok malah emakmu sing dikongkon
nemoni??? Lha awakmu nang endi yank..???"

Paini : "Aku wis suwi nang Hongkong dadi TKW
Mas.."

Paijo langsung ndlosor nang suket kejet-kejet stroke'e kumat stadium pitulikur...

😄😄😄😄

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *