Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 30 Maret 2017

CERITO LUCU JOWO MALEM JEMAH

CERITO LUCU JOWO MALEM JEMAH, Kategori : ,Kutipan : Bengi bengi wayah udan. Paling penak yo ngopi karo rokokan. Enek ugo sing lagi asyik moco koran. Ngomong ngomong soal moco koran. Aku kelin... Dst...

Bengi bengi wayah udan. Paling penak yo ngopi karo rokokan. Enek ugo sing lagi asyik moco koran.

Ngomong ngomong soal moco koran. Aku kelingan ceritane tonggoku broo. Deke wes ndue bojo. Jenenge seng lanang Paijo lha seng wedok Paijah. Jenenge jodo ki po yo ngonokui ya broo. Sampek jeneng barang kok meh podo. 😄😄😄

Lha neng kono Paijo lagi penak penak lunggung jigang rokokan karo moco koran, ujug-ujug bojone seng jenenge Paijah mau takok.

Paijah : Sampeyan ki yahmene kok jek moco koran ki moco opo to pak? Tek seru tenan nek moco.
Paijo : Iki lo buk, enek berita warung kopi seng terkenal sak kabupaten ngawi.
Paijah : Mosok to pak. Gek warunge nengdi iku panggonane pak.
Paijo : Warunge neng Ngawi buk. Deso Mbulung, Kartoharjo. Warunge kreatif banget buk.
Paijah : Ealah lha bakule jek nom po wes tuwek pak?
Paijo : Bakule sek nom-nom buk, gek bocahe yo sopan sopan. Marai aku pengen ngepek mantu ae buk. 😊😊
Paijah : Aku setuju kui pak, gek ayo ndng gage rono pak. Penasaran aku.
Paijo : Sek to seekkk, saiki lo jek udan. Mbok yo sesok sesok ae ngopo tow.
Paijah : Hahahaha, nggeh pak. Saking semangate aku pak.
Paijo : Semangat yo semangat, tapi kopiku yo ojo diombe kabeh ngonokui tow.
Paijah : 😄😄😄😄 sepurane pak. Yo wes tak gawekne meneh neng gelas gede ben awet.
Paijo : Wes ora usah buk. Ayo ndang mlebu kamar mumpung malem jemah.
Paijah : Ayo pak. Eleng ae pean kii.

😄😄😄😄😄

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *