Ngopi Disik Ben Gak Edan

Senin, 06 Maret 2017

15 CERPEN GAMBAR LUCU JAWA WARUNG KOPI

15 CERPEN GAMBAR LUCU JAWA WARUNG KOPI, Kategori : ,Kutipan : Iki kumpulan gambar cerito cekak lucu boso jawa , gambaran wong wong nek jagongan di warung kopi .Kanggo sopo ae sing hobi ngopi biasane yo... Dst...

Iki kumpulan gambar cerito cekak lucu boso jawa , gambaran wong wong nek jagongan di warung kopi .Kanggo sopo ae sing hobi ngopi biasane yo hobi guyonan gojlogan yo najan keri keri kopine utang.

Cen ngopi ket jaman nenek moyang wis dadi tradisi gawe jalin silaturahmi,ora mung ninh indonesia wae tapi ning luar negeri ,sing jenenge ngopi wi wis dadi sarana palinh gampang lan di akui ampuh gawe jalin silaturahmi.

Siji maneh ,selain sarana gae silaturrahmi,kopi biasane gae simbol wong ahli pikir,kreatif,ahli tirakat , lan ahli ahli liyane , makane akeh wong podo seneng kopi , Lah iki ono gambar guyonan warung kopi. monggo

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *