Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 28 Februari 2017

PANTUN LUCU JAWA GOKIL

PANTUN LUCU JAWA GOKIL, Kategori : ,Kutipan : PANTUN LUCU JAWA GOKIL PANTUN LUCU JAWA IKI KOYO BIASANE BROW. ISINE MUNG PANTUN GUYONAN. NGGE NAMBAH INSPIRASI. SABEN DINO SABEN WENGI BUD... Dst...

PANTUN LUCU JAWA GOKIL

PANTUN LUCU JAWA IKI KOYO BIASANE BROW. ISINE MUNG PANTUN GUYONAN. NGGE NAMBAH INSPIRASI. SABEN DINO SABEN WENGI BUDAL NGOPI. OJO SAMPE LALI KARO SENG NGUWEHI REJEKI. HAHAHAHA. SOPO WONGE SENG SENENG PANTUNAN ISO NJIPUK SOKO KENE LANGSUNG GRATIS. HAHAHHA. KOYO OPO PANTUNE, MONGGO DI WOCO BARENG BARENG. HAHAHAHA.

MAK CLOROOOTTT...!!!!!








DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *