Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 17 Februari 2017

KUMPULAN PANTUN LUCU KOPLAK

KUMPULAN PANTUN LUCU KOPLAK, Kategori : ,Kutipan : KUMPULAN PANTUN LUCU KOPLAK    Pantun ini kami sajikan dalam bahasa jawa. Yang tidak bisa bahasa jawa. Nanti tunggu pantun dalam bahasa ind... Dst...

KUMPULAN PANTUN LUCU KOPLAK

   Pantun ini kami sajikan dalam bahasa jawa. Yang tidak bisa bahasa jawa. Nanti tunggu pantun dalam bahasa indonesia.

Selamat membaca.

Wong gendeng sobo pasar,
Ora ganteng penting ndue pacar.

Tumini numpak dokar,
Tukang ngapusi silite mekar.

Melati benange lawe,
Ojo gengsi nek ra ndue.

Tuku trasi neng pasar legi,
Wong frustasi tombone ngopi.

Esok nyoper sore nyoper,
Kadung nyoper lali gak ndungo.
Esuk miker sore miker,
Seng dipiker kok ra rumongso.

Tuku terong karo keniker,
Kurang enak tambahi tahu.
Bojone uwong kok dipiker,
Neng awak marai kuru.

Esuk esuk moco koran,
Suguhane acar karo gorengan.
Moto ngantuk gelagapan,
Nelpon pacar keliru selingkuhan.

Ijo ijo parine sawah,
Disawang karo rokokan.
Ndue bojo turune mlumah,
Atang atang ora tawetan.

Sirah botak kui pak lek ku,
Numpak becak dijegat begal.
Paling penak ndue bojo aku,
Turu nggletak gak butuh bantal.

Goreng bakwan entuk sak piring,
Piring loro kebege kok podo.
Goleke prawan iseh ting ting,
Nek oleh rondo yo orapopo.

Mendung peteng udan grimis,
Grimis banyu dudu roti.
Najan ireng tapi manis,
Rodo kuru tapi seksi.

Nyitak boto sampek peteng,
Sedino utuh mangan ping pisan.
Miker bojo sampek gendeng,
Wayah butuh ditinggal dolan.

Tuku kresek ngge adah klambi,
Klambi teles kesiram wedang.
Najan pesek tapi ngangeni,
Gawe gemes trus pengen nyayang.

Derea udane ngasi kebeteng,
Neng prapatan karang ayu.
Opo artine rupo ganteng,
Ngasi tukul uwan rapayu payu.

Ora sadar terus ngamuk,
Soyo lemes dipangani krupuk.
Bareng sadar nek ngelus manuk,
Soyo gemes pengene nubruk.

Umbah umbah cedak sumur,
Klambi ijo kaose abang.
Omah omah sak umur umur,
Golek bojo ojo sembarang.

Gak kurang pangan,
Gak kurang sego,
Piringe kosong diurepno,
Gak kurang prawan,
Gak kurang rondo,
Bojone uwong ojo dicobo.

Mangan bakso imbuh ping telu,
Kroso warek terus turu.
Kadung semoyo marani wong ayu,
Mati ngadek jebul wes payu.

Lemune pari mergo dirabuk,
Nyebare roto ora keliwatan,
Lampune mati kudu nubruk,
Bojone njowo langsung mapan.

Ndue radio tapi rusak,
Nek rusak wayahe dandan.
Ndue bojo gak iso masak,
Nek kon manak pinter tenan.

Munggah empyak karo nyende,
Ono sawang akehe rakaruan.
Panggah penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan.

Neng pasar tuku graji,
Graji wesi regane larang.
Ndue pacar kok mung siji,
Sekali kali yo limo barang.

Tuku sate mergo kepepet,
Sate ati karo jerohan.
Ndue hape isine bokep,
Seng ndue berati nyabunan.

Neng pasar golek gitar,
Jajal gitar senare pedot.
Wes ikhtiar golek pacar,
Entuk pacar kok yo idiot.

Saben bengi kok mesti udan,
Gak iso metu golek gendakan.
Ono banci mangkal neng dalan,
Nek kowe ngguyu bakal tularan.

Tangi turu langsung madang,
Lawuhe iwak pindang.
Prawan ayu sregep dandan,
Sampek lali durung tawetan.

Nyuluk kodok karo mlaku,
Awet sore teko awan.
Enek wong wedok jane ayu,
Lha kok mayare foto editan.

Mlaku mlaku neng pasar minggu,
Enek bakul dodolan serabi.
Isuk isuk petuk wong ayu,
Ngalor ngidul gak gae klambi.

Terima kasih.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *