Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 17 Februari 2017

Joni main catur vs Kambing Gibas

Joni main catur vs Kambing Gibas, Kategori : ,Kutipan : Joni main catur vs Kambing Gibas Guyonan ringan versi boso jowo gado-gado ora masuk akal mung ngayal. Iki guyonan tema kewan sing pinter ne... Dst...

Joni main catur vs Kambing Gibas
Guyonan ringan versi boso jowo gado-gado ora masuk akal mung ngayal. Iki guyonan tema kewan sing pinter neng dunia kayalan, nak ono persamaan jeneng lan dalan critone iku namung kebetulan tok lur oro ono maksud membuli lan nglarakke ati namung guyonan 100%. Langsung mawon iki critane;

Kaget campur gumun terkagum-kagum awakku pas kepetukan karo Joni kancaku sing lagi maen catur. Ora kerono Jonine tapi kagetku ngerti musuhe Joni maen catur iku kewan Kambing Gibas. Padahal angger aku liwat neng dalan Kambing Gibas iki termasuk kewan insting lemot nak ono bahaya. Diarani lemot insting mergo pas ono kendaraan liwat, Kambing Gibas iki ora cepet-cepet ngaleh ono pinggir dalan panggah kluntrang-kluntrung koyo jaluk ditabrak motor.

Timbang penasaran gumun aku takon wae marang si Joni.
Jon.. kok aneh men ono Kambing Gibas pinter iso maen catur? Nak ono kewan sing iso maen catur iku kudune "Jaran" dudu Kambing Gibas..pendapatku.
Joni jawab : "Kewan iku gak ono sing pinter bro mergo gak duwe akal, iki buktine aku maen catur karo Kambing Gibas tetep menang aku skore 5-2. Gak yo panggah aku sing menang lan pinter yo iso ngalahke Kambing Gibas skore 5-2...."@@@@@@@
Gemblung tenan Joni iki moso maen catur karo Kambing Gibas pernah kalah ping pindo..hhhhhh*******

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *