Ngopi Disik Ben Gak Edan

Sabtu, 18 Februari 2017

HOTNEWS CERITO LUCU UDIN SENDALE ANYAR

HOTNEWS CERITO LUCU UDIN SENDALE ANYAR, Kategori : ,Kutipan :    Ono ing salah sijine dino, SI UDIN solat jum'at neng mejid. Tekan mejid UDIN teko termasuk disek. Akeh wong podo seneng ngingeti cah... Dst...

   Ono ing salah sijine dino, SI UDIN solat jum'at neng mejid. Tekan mejid UDIN teko termasuk disek. Akeh wong podo seneng ngingeti cah nom kok sregep tenan. Akhere enek wong tuwek sebut wae jenenge Mbah PAIJO nyedaki SI UDIN. trus takok.

Mbah PAIJO : Yahmene kok wes budal neng mejid to lee?
UDIN : Nggeh mbah.
Mbah PAIJO : Kok sregep men we anake sopo lee?
UDIN : Anake pak PAIDI mbah.
Mbah PAIJO : Owalah PAIDI tukang dodol somay kae to lee?
UDIN : Nggeh mbah.
Mbah PAIJO : Yo wes nek ngono mbahe tak solat sunnah sek yo lee. ( ngaleh mlaku tunuk tunuk ).

   Ora let sue bareng wes podo teko jama'ahe. Si UDIN nglebokne duit neng kotak amal. Lha njelalah ora let sue koncone SI UDIN teko, seng jenenge IPUL. IPUL kaget weruh UDIN wes tekan mejid. Trus takok.

IPUL : Dengaren men kowe wes teko mejid disek Din, biasane sek aku.
UDIN : Iyo Pul, ki mau lagi longgar wae neng omah.
IPUL : Lha pora kerjo mau?
UDIN : Prei Din.
IPUL : Eh, wes munggah Din, ayo sholat!

   Bareng wes wayahe bar solat jum'at. Lagi bar salam si UDIN langsung muleh sek dewe golek sendal seng apik di gowo mulih. Lha bareng wes teko omah. IPUL ngerti UDIN sendale anyar. IPUL penasaran, ketoke kok apikmen sendale. IPUL pengen. Trus IPUL takok.

IPUL : Sendalmu apikmen Din. Anyar tow?
UDIN : Iyo ki Pul, anyar.
IPUL : Wiihh, nek tak delok modele koyone sendal larang kui Din.
UDIN : Hallah ora larang kok Pul, sak ikhlase. Hehe..!!
IPUL : Tenanan ki Din, nengdi tukumu?
UDIN : Neng mejid mau Pul, aku nglebokne duit neng kotak amal sak ikhlase, trus mulih entuk sendal apik. ( karo pasang wajah polose ).
IPUL : Bruuuak ( ngeplak mejo sak banter bantere ). Kui jenenge maling, juuuhhh!!!!

Hahahahahaha... Iku mau cerito FIKTIF seng gak kenek dinalar karo akal sehat. Nek enek jeneng utowo alur cerito seng mirip karo kesehariane dulur kabeh. Iku mung njelalah ngno wae.

Matur suwun.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *