Ngopi Disik Ben Gak Edan

Rabu, 01 Februari 2017

GUYONAN JOWO IPUT,CEMPLON & DHOMBUNDEL PIPIS

GUYONAN JOWO IPUT,CEMPLON & DHOMBUNDEL PIPIS, Kategori : ,Kutipan : IPUT lagi ngobrol soal umur ambek koncone sing podho kewute. Wak CEMPLON sing umure 60 taun mulai cerito, "Paling gak uenak iku lek... Dst...


IPUT lagi ngobrol soal umur ambek koncone sing podho kewute.
Wak CEMPLON sing umure 60 taun mulai cerito, "Paling gak uenak iku lek wis umur sewidhak. Ben obah sithik kebelet pipis, tapi bareng wis nang jedhing sampek sepuluh menit gak metu blas, mek anyang-anyangen thok."

Wak DHOM sing umure 70 taun gak gelem kalah, "Lho durung weruh kon yo, paling gak uenak yo lek umur pitung puluh. Mangane kudhu bubur bayi maneh. Mari ngono, ben arep longgo mesti mules kebelet setor, tapi bareng wis ndhodhok sampek sepuluh menit gak metu blas, mek kepentut bolak-balik"

Akhire IPUT, sing umure 80 taun, melok ngomong,"Wok kemalan kabeh, sing paling gak weunak yo umur 80 koyok aku ngene".
Wak CEMPLON takok,"Lho peno yo anyang-anyanen koyok aku ngene yo ?".
"Yo gak se, aku tetep isok pipis lancar ben isuk jam 6." jare IPUT bangga.
Wak CEMPLON genti takok,"Sampeyan mesti ngalami mules kepentut-pentut koyok aku yo ?"
"Sori Rek, aku tetep isok setor lancar ben isuk jam setengah pitu." jare IPUT bangga.

Wak CEMPLON ambek Wak DHOM malih bingung lan penasaran,"Sik tah lah, peno sik isok pipis lancar ben jam 6 isuk, terus peno sik isok setor lancar ben jam setengah pitu isuk. Lha terus opo sing nggarakno gak uenak lek wis umur 80 ?"
"Masalae mek sithok, aku sering kerinan, tangiku mesti jam pitu isuk . .

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *