Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 05 Februari 2017

GAMBAR LUCU SEPUTAR MANTAN KARO BOJONE WONG

GAMBAR LUCU SEPUTAR MANTAN KARO BOJONE WONG, Kategori : ,Kutipan : Halah guyoan ngakak ngisi waktu senggang gawe guyonan ben ketok gayeng ,ora kegowo keadaan kaya wong sebelah ,sitik sitik di pikir lebokne a... Dst...

Halah guyoan ngakak ngisi waktu senggang gawe guyonan ben ketok gayeng ,ora kegowo keadaan kaya wong sebelah ,sitik sitik di pikir lebokne ati , pingine guyonan malah dadi masalah ,timbang kenek imbas sing gak apik mending edit edit poto bekne iso gawe guyune wong akeh , ok langsung ae gak usah kesuwen ndak mambu .






DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *