Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 05 Februari 2017

CERPEN LUCU TERBARU PETERNAKAN SAPI

CERPEN LUCU TERBARU PETERNAKAN SAPI, Kategori : ,Kutipan :     Pas dino iku ono HADI karo YETTY bojone pengen dolan neng juragan peternak sapi seng jenenge pak IPUT, perlune pengen takok utowo konsul... Dst...

    Pas dino iku ono HADI karo YETTY bojone pengen dolan neng juragan peternak sapi seng jenenge pak IPUT, perlune pengen takok utowo konsultasi sapi seng berkualitas apik tur sehat kuat ki koyo opo. Neng kono akhire ngobrol.

IPUT : Enek sing iso dibantu pak buk?
HADI : Kilo pak bojoku ngeyel ae kon takok neng sampean.
IPUT : Takon opo pak bojone sampean?
HADI : Iku lho pak sapi seng sehat tur kuat ki sing koyo opo?
IPUT : Iki sapi soko MADIUN kuat tenan, ki iso ngikuk sapi wedok sedino ping 4.
YETTY : (bisik bisik ning kupinge bojone HADI) Kae lo mas sedino ping 4, iso pora?
IPUT : Nek seng iki sapi soko NGAWI luwih kuat, sedino mlah iso ping 7 ngikuk sapi wedok.
YETTY : (bisik bisik meneh neng kupinge HADI) kae lo mas sedino ping 7, bayangno!!!
HADI : (gregeten trus genti takok IPUT) Lha kui sedino peng 7 sapine wedok podo pora pak?
IPUT : Yo bedo bedo to pak HADI.
HADI : Kae lo dek wedoke bedo bedo, oleh gak?
IPUT : kwakakakakakak

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *