Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 17 Februari 2017

CERPEN LUCU SINGKAT PAIJO KARO PAIDI

CERPEN LUCU SINGKAT PAIJO KARO PAIDI, Kategori : ,Kutipan :    Ono ing salah sijine sekolahan PAIJO ditompo dadi guru olahraga neng sekolahan iku mau. Lagi wae dino pertama PAIJO mlebu kerjo. Nengko... Dst...

   Ono ing salah sijine sekolahan PAIJO ditompo dadi guru olahraga neng sekolahan iku mau. Lagi wae dino pertama PAIJO mlebu kerjo. Nengkono deke ngerti enek bocah bocah do asyik maen bola neng tengah lapangan.

   Tapi PAIJO ngerti enek bocah siji sing ngadeg dewean ning pinggir lapangan. Mergo PAIJO mesakne akhere PAIJO nyedaki bocah sing ngadeg neng pinggir lapangan iku mau. Sebut ae jenenge PAIDI karo ngomong.

Hey... Aku oleh pora ngancani awakmu neng kono?

PAIDI ora nggagas lagi asyik ngingeti koncone seng lagi maen bola neng tengah lapangan.

PAIJO mbatin : Wahhh... bocah ki mesti pengen ngingeti koncone do maen bola neng tengah lapangan.

   Lha neng kono PAIJO seng lagi dadi guru olahraga seng apik, deke pengen ngerti masalahe PAIDI iku mau ngopo kok ngadeg dewekan neng pinggir lapangan.

Hey... lagi ngopo kowe ngadeg neng pinggir lapangan dewekan PAIDI?

PAIDI jawab : Aku lagi dadi kiper pak.
PAIJO : @$&!#? Semmane...!!!

CATATAN :
   Cerito iki mung FIKTIF. Ora enek maksud opo opo kecuali mung gawe hiburan. Nek enek jeneng utowo jalan cerito seng podo karo kejadian wong sak umume. Iku mung njelalah ngono wae.

Matur suwun...!!!

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *