Ngopi Disik Ben Gak Edan

Rabu, 01 Februari 2017

CERPEN HUMOR SANTRI JADWAL RUNDHO

CERPEN HUMOR SANTRI JADWAL RUNDHO, Kategori : ,Kutipan : Cen wes dadi adate neng Pesantren "Qoubal Min Ghodayyajjandal" (biasa ae tafsire "kebal soko godane janda")...  Yen... Dst...

Cen wes dadi adate neng Pesantren "Qoubal Min Ghodayyajjandal" (biasa ae tafsire "kebal soko godane janda")... 
Yen saben santri ki mesti oleh jadwal rondo..  Wengi iki jadwale tim meteor garden "iput" lucky" "mas dar" karo "dhombundel"
Monggo di cek.. 


Mas Dar : kang...  Piket kang piket.. 
Dhom : oke kangbro..  Kopi karo lintingane cemawis.. 
Lucky : 86... Wes kramas aku,,
Mas Dar : iput ndi iputt,,  wayah piket mesti bandang ae lak an,,  hmm (setengah kereng) 
Dhom : kulino cah kae...  Ndoprok ae neng kantin putri
Lucky : Meneng2 kae duwe naluri intelejen kang..  Wes ngko lak nyusull..  Yakin
Mas Dar : Yo wis...  Poro ringkes ae..  Dhom keliling asrama 1-12... Lucky keliling jeding srambi karo madrasah..  Aku gerbang, ndalem sampe tegal etan kali..  Mengko ngumpul neng pos jaga..  Oke/?!
Dhom-Lucky: Ssriiapp

**Santri telu mau njur keliling komplek kanti waspodo sambi ngewas2i iput yen kumat maneh nginceng i pondok putri.. 
"Let sedelok tim ngumpul"

Mas Dar : piye sikon..  ?
Lucky : wess pancet bekakrahan gung do di isahi..  Tapi situasi terkendali.. 
Dhom : Ketok e do angkler kabeh mari udan,,  tapi kamar nomor pitu iseh mekan lampune,,  mbuh lembur apalan paleng

 **Mas Dar seng dasare santri senior tur wayahe rabi langsung merespon cepat" 

Mas Dar : Gak biasane iki..  ayo jal didelok
Wong telu langsung nempel tembok mburi nguping neng kamar nomer 7.
Santriwati 1: aku lo mbak,,  ngentasi jemuran di lirik i...  ae,  karo kang iput,  yuhh geli
Santriwati 2: hek e lo..  Jan kang kae, pas aku mepe daster yo mlorok ae mbowoh koyo sapi ompong
Santriwati 3: ndang langsung nembung abah ngono gak popo nek cen naksir,,  ngko dange pehape,,  sakitnya tuh di ketek tauu
Santriwati 4: cen jare bar sinau kitab manuk emprit dadi yo ngonowi ketok e,,  syahwatan hiks
Santriwati sak kamar : buahahahahahhaa sakno...  Sakno..  

**Mas Dar,  Dhom, Lucky xixixixixixi accemmm,, semi jegigisan karo saling grawuk2an

Santriwati 2: eh eh yu yu..  Ape takon,,  gone kang kang ngono kae ono balunge gak ya? 
**Iput seng kawit sore ngilang jebul ndlesep neng lemari ne kamar putri langsung nongol karo sepertelon GRUNDEL amergo digosipne ae
Iput : ora ono balunge yoo ora ono balunge...  Jal titenono suk nek direstui abah...  Hoooalahhh

**Santriwati sak kamar langsung jerit2,,,
haaa medi, demiitt, maleengg malengg,,  geranddoongg tolong tolongg...  

   sigap tanggap Mas Dar,  Lucky,  Dhombundel langsung bergerak!!
Braakkk,, lawange ditendang,  tenang.. 
Cepet amano Luck,, gujeerr Dhom gujerrr
SAK NALIKO Iput dibondo terus digotong wong telu karo guyu cekakan... 

MasDar: wakakakak Uasem garangan edan kok iso2 ne mlebu tanpo konangan! /!
Lucky : aku kudu mok ajari juhhh ''karo ngruwel2 jambul abange iput"
Dhom: jann jenius we wi bebbbb ''karo nipok pipi kiwo-tengene iput"
Iput: dukno... Dukno... Aku iseh mangkel digosipne mau,  arep tak dudohnoo

**kwakakakakakakak wong papat mau iseh cekakan karo bopong iput keliling pesantren nganti imsak--------


"Di ilhami soko ceritane kang Slamet naliko iseh nyantri neng salah sijine Pesantren ing Ponorogo>>...

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *