Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 02 Februari 2017

CERITO LUCU AGUS KARO LUCKY

CERITO LUCU AGUS KARO LUCKY, Kategori : ,Kutipan : Pas dino iku AGUS karo LUCKY lagi jagongan karo ngopi. Neng kono wonge omong omongan guyon karo nyruput wedang kopine. AGUS : Aku karo tak... Dst...

Pas dino iku AGUS karo LUCKY lagi jagongan karo ngopi. Neng kono wonge omong omongan guyon karo nyruput wedang kopine.

AGUS : Aku karo takok lek.
LUCKY : Takok opo lek?
AGUS : We ngerti hukume nek ngakon wong solat?
LUCKY : Hallah gampang. Yo mesti wajib. Yo tow?
AGUS : Salah lek, pean koyone gak tau nyimak pas pelajaran agomo ngonokae. Moso ngakon wong solat kok hukume wajib.
LUCKY : Weki takok po mbedeki lek? jenenge wong ngakon solat ki amalan apek, dadi yo wajib, paling ora yo sunnah po makruh lah.
AGUS : Ngakon wong solat ki hukume karom yo karoommm.
LUCKY : (curiga ra urung AGUS ki ngko melu aliran sesat) Kok iso karom ki soko ndi lek? soko hongkong?
AGUS : Ngene lo lek.. Wong solat ki gak oleh dikongkon kongkon. Ngko nek wes bar solat rep kok kon rono rene rapopo. Iku yo nek wonge gelem lek.
LUCKY : (nguyek sirahe, nangis trus atang atang).

matursuwun...!!!
 

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *