Ngopi Disik Ben Gak Edan

Senin, 27 Februari 2017

CERITO LUCU KOPLAK MASDAR RUWET

CERITO LUCU KOPLAK MASDAR RUWET, Kategori : ,Kutipan : CERITO LUCU KOPLAK MASDAR RUWET Bengi bengi kiro-kiro bar isya Aku ngopi neng warung kerten. Nengkono aku ngopi gene bolo lawas. Lha njela... Dst...

CERITO LUCU KOPLAK MASDAR RUWET

Bengi bengi kiro-kiro bar isya Aku ngopi neng warung kerten. Nengkono aku ngopi gene bolo lawas. Lha njelalah Masdar sms, lagi nengdi brow? Lagi neng warung kerten bro, balesanku. 

   Bareng ngono Masdar ngomong "yo wes aku tak rono yow'. Oke tak tunggu brow, jawabku. karo nunggu Masdar teko aku neng kono ngopi karo ngobrol karo bakule. Wong bakule yo bolo dewe. Nengkono jagongan biasa mbahas enek wong adol sawah. Lha aku ditawani karo bolo seng ndue warung iku mau. nek menowo wong genamu enek seng golek sawah brow. Nek wong golek akeh bro genaku, tapi nek kon tuku paling yo ra ndue duit, jawabku. hahahaha... gamblus weki brow. dijak ubet golek koyo barang kok malah ngajak guyon, saurane seng due warung.

   Ora let sui Masdar telpon maneh. 

Masdar : Hallo bro, ki aku wes neng pertigaan kerten seng enek tugune kui. 
Aku : Oke bro, diparani po rene dewe. aku neng warung kulon ndalan sanding bakul buah.
Masdar : Oalah iyo wes tak rono.

Aku ngenteni meneh neng kono rodo sui ngono karo rodo jenuh wese karo nggrundel, "ki jane ruh panggone pora kok sui men". trus konco seng ndue warung takok. wes teko ndi koncomu bro? Mbuh mau jare wes teko pertigaan kerten ngono kok ra teko teko kene, jawabku.

akhere Masdar telpon maneh. Ki aku wes teko warunge bro. kowe kok raenek. we nengdi? akhere aku metu soko warung lingak linguk yo raenek wonge Masdar. joohh wong ki jane nengdi parane. akhere Masdar telpon maneh. owalah aku takok wong jare ki aku neng paron bro gak neng kerten. woooo... ediiaan weki broo. Wong neng pasar kerten kok malah teko pasar paron. joohh gambluusss.


πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *