Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 14 Februari 2017

CERITO LUCU IPUT MELU PENTAS SENI

CERITO LUCU IPUT MELU PENTAS SENI, Kategori : ,Kutipan : Dalam rangka memperingati hari kanker anak sedunia Paud JORDAN (Jomblo Rodo Edan) ngadakne pentas seni. Cen paud bukak an anyar broo...  Waj... Dst...

Dalam rangka memperingati hari kanker anak sedunia Paud JORDAN (Jomblo Rodo Edan) ngadakne pentas seni. Cen paud bukak an anyar broo...  Wajar muride lagi sitik yoiku : Dhom,  Masdar,  Iput karo Lucky.
Murid2 iku dipacak i teletubies.. Sak bare pengarahan guru Murid2 do latihan dewe2 kanti serius.. 

*Dhom seng dadi TingkyWingky latihan guling2 karo salto2 nganti tekan wuwung,,
*MasDar seng dadi Dipsy latihan skuteran karo jumping2,,
*Iput seng dadi Lala latihan genyeng, joget2 karo headset an ben tambah sip campursarian barang..
*Lucky seng dadi Po latihan ndegek2.. ''mboh wi istilah umume, intine mledingne weteng"

Akhire tibo wayahe pementasan:
"Kita sambut penampilan seni dari Paud JORDAN" beri tepuk tangan yang meriah,,,,  prok prok prook""
-Dhom njedul neng panggung : salto-jungkir walik-guling2-ngadek neng ngarep trus muni
"TingkyWingky"
-MasDar nusul karo jumping duwur meh nyenggol lampu, ssrrtt njejeri Dhom
"Dipsy"
-Iput seng menghayati tenan iseh jogetan gak nunggul2 akhire disurung Lucky,,  lali headset e gak dicopot dikesusokne sisan,  akhire muni
"Didi Kempot"
-Lucky setelon gregeten nyauri,
"Cueg! Yo wis aku tak KEMBANG TEBU SENG KABUR KANGINAN"

:Dhom-MasDar ngruwesi Iput nganti kabel headset e copot njur hapene muni banter:

"SAKSI BISU,  SENG DADI KENANGAN
"PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN
"TRESNAMU SAK IKI WES ILANG...

"Sak aula Guru,  Wali Murid,  sak Tukang Kebone jogetan barengg... Haasseeegg --

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *