Ngopi Disik Ben Gak Edan

Rabu, 22 Februari 2017

Cerito Lucu Gokil Si BEJO

Cerito Lucu Gokil Si BEJO, Kategori : ,Kutipan :    Cerito iki nyeritakne salah sijine wong seng jenenge sebut ae Bejo . Nengkene Bejo wetenge keluwen mergo durung madang ket esok. Akhere... Dst...

   Cerito iki nyeritakne salah sijine wong seng jenenge sebut ae Bejo. Nengkene Bejo wetenge keluwen mergo durung madang ket esok. Akhere deke metu golek mangan. Gek jarake bakule sego kiro kiro jarake adoh enek pirang kilo ngono.

   Budal numpak motor, gek motore iso diomong gak trlalu apik lah, hehehe...!!! Njelalah teko tengah ndalan udan deres. Tapi Bejo tetep nekat ngadepi derese banyu udan. Gek lampune motor mati pisan. Tapi deke ora perduli gedene banyu udan seng netes neraki raine seng rasane koyo ditujepi dhom kae. Hahahahaha lebayne pholll.

   Singkate cerito akhere Bejo teko nggon bakul sego pecel. Njelalah teko nggon warunge tutup. Wahhh sido kaliren tenan ki aku ngko. Gek udan ra ndang terang terang ( gremeng dewe koyo wong edian ). Hahahahaha.

   Akhere Bejo muleh maneh neng omahe. Karepe teko omah arep gawe mie ae timbang mati kaliren. Lagi teko ndalan njelalah bane bocor pisan. Hadeehhh jiaan apes tenan dino iki aku juuhh ( karo nyaduki ban motore ). Kikikik...!!!

   Akhere yo terpaksa nuntun neh teko omah. Ealahh gusti gusti salahku opo to yooo yo. Kok dino iki aku kok sio sio ngene ( ngersulo karo nuntun motor gek wes lemes kae mergo wetenge kaliren ). Hehee...!!!

   Bareng wes teko omah durung sampe njagragne motor Bejo wes gak kuat ndlawat kae. Karepe teko omah arep gawe mie mlah semaput disek dadi gotongan wong sak RT mergo kembrukan motor. Ealah jenenge ae Bejo, tapi nasibe kok apes terus ( wong sak kampung do ngomong ngono ). Hahahaha enek seng ngguyu ngekek, enek seng mesakne, enek ugo seng nyokorne. Kwakakakakak.

Wes cukup sakmono wae ceritone. Tunggu cerito lucu selanjute.

Matur suwun.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *