Ngopi Disik Ben Gak Edan

Senin, 06 Februari 2017

CERITA LUCU TERBARU GORO GORO SINYAL ELEK

CERITA LUCU TERBARU GORO GORO SINYAL ELEK, Kategori : ,Kutipan : LANGSUNG WAE NENG CERITO....!!!!     Pas dino iku ono wong lagi telpon telponan karo pacare. Sebut ae jenenge IPUT karo ISMA. Lha IPUT ik... Dst...

LANGSUNG WAE NENG CERITO....!!!!


    Pas dino iku ono wong lagi telpon telponan karo pacare. Sebut ae jenenge IPUT karo ISMA. Lha IPUT iku telpon ISMA  mergo kangen. ISMA langsung angkat telpone IPUT.

ISMA : Yank engko wae ya nek telpon, sinyale pedot pedot bebs.
IPUT : Opo bebs,,,??? Tego kowe yo bebs, tk belani tuku pulsa ngge tlp awakmu ko malah ngajak pedot.
ISMA : Yo too we salah krungu, neng kene sinyale elek bebs.
IPUT: Byuuhhh,,,, tego kowe bebs medot aku trimo goro goro aku elek.
ISMA: Domongi neng kene gak enek sinyal bebs, operatore lagi gangguan. Aku sayang kowe bebs.
IPUT: Opo kowe oleh demenan anyar bebs, we luwih sayang deke timbang aku bebs. tego kowe bebs, tego!!!
ISMA: Ya Allah bebs,,, ora ngono!!! aku tak menek genteng sek, ngko lagi telpon meneh.
IPUT: Yowes bebs nek we ngakon aku menek genteng trus nyolot ben mati, trus kowe golek meneh. Dasar wong wedok!!!
ISMA : Nangis trus dibanting HP ne.


DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *