Ngopi Disik Ben Gak Edan

Sabtu, 04 Februari 2017

CERITA LUCU SINGKAT PAMER HP

CERITA LUCU SINGKAT PAMER HP, Kategori : ,Kutipan : Cerito iki ngisahne enek cah lanang 3. Sebut ae jenenge MASDAR, LUCKY, IPUT. Cah 3 iku mau podo pamer HP dewe dewe. MASDAR : Aku bingung re... Dst...

Cerito iki ngisahne enek cah lanang 3. Sebut ae jenenge MASDAR, LUCKY, IPUT. Cah 3 iku mau podo pamer HP dewe dewe.

MASDAR : Aku bingung rep tuku HP opo. Akhere aku tuku HP SAMSUNG GALAXY J5.
LUCKY : Nek aku ndek ingi ditari bapakku kon mileh HP opo. Aku trus mileh HP I-PHONE.
IPUT : Lha nek aku bingung tenan kii brow?
MASDAR & LUCKY : Lha bingung ngopo brow?
IPUT : Soale aku ndelok wingi gak nganggo KARTU SIM bro.
MASDAR & LUCKY : (soyo penasaran) Kok iso gak nganggo kertu brow?
IPUT : Iyo, soale layare cilik, gek metune mung ongko karo tondo + - = :
MASDAR & LUCKY : Lha nek kui terah KALKULATOR goblog eram. Guak kalen ae. Juuhh gamblusss..!!!

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *