Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 12 Februari 2017

CERITA LUCU MUKIDI SAMA DOKTER BEDAH 2017

CERITA LUCU MUKIDI SAMA DOKTER BEDAH 2017, Kategori : ,Kutipan : Cerita Mukidi 2017 - Guyonan Ngakak Warung Kopi Kopdar, Kopine gak sepiro tapi silaturohmine sing utomo, ok lanjut ae.... guyonan warung kop... Dst...

Cerita Mukidi 2017 - Guyonan Ngakak Warung Kopi Kopdar, Kopine gak sepiro tapi silaturohmine sing utomo, ok lanjut ae.... guyonan warung kopi kopdar karo mukidi 2017 .

Ceritane ki mukidi πŸ’‚ lagi pas di sawang dokker bedah πŸ‘΄kok ketok gelisah ngunu kayak wong susah banget, mergo ngesakne akhire dokter kepikiran ngajak guyon mukidi, bekne iso rodo cair.

Dokter:"Paklik, ngerti carane gawe sarung tangan karet sing tak gawe iki ta?"

Mukidi :"Ora dok?"(karo ngobah ngobahke tangane"
Dokter :"Carane ngene pak , karet mentah di godog sampai deleder, terus pegawai pabrik bareng bareng nyelupne tangane , terus tangane di angkat di angin anginke, terus dadi kaos tangan koyo iki"

Mukidi :"Mesem, ngerti penjelasan sing kaya ngunu kuwi"

Ora let suwe...lah kok





Mukidi :(gakak jempalikan karo guling-guling)πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Dokter kaget gumun :Lapo pean guyu ngakak koyo wong edan ngunu kuwi?"
Mukidi :"Kerungu ceritamu sing kaya ngunu kuwi, aku ;langsung kebayang piye carane gawe kondom dok"

Dokter:(Melongo)πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *