Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 09 Februari 2017

CERITA LUCU MAS DAR KENALAN KARO TIKA

CERITA LUCU MAS DAR KENALAN KARO TIKA, Kategori : ,Kutipan : Dino iki Mas Dar lagi apik nasibe bro,naliko iku Mas Dar muleh kerjo numpak bis,kebetulan deweke lungguh jejer karo cewek ayu sebut ae jene... Dst...

Dino iki Mas Dar lagi apik nasibe bro,naliko iku Mas Dar muleh kerjo numpak bis,kebetulan deweke lungguh jejer karo cewek ayu sebut ae jenenge Tika.Singkat cerito, akhire Mas dar karo Cewek mau kenalan,obrolane mengkene :

Mas Dar : Hallo mbak , oleh kenalan ?
Tika : Oleh mas !
Mas Dar : Kenalno jenengku Mas Dar ,nek sampeyan Mbak ?
Tika : Jeneng lengkapku Tika Maharani,nek sampeyan jeneng lengkape sopo Mas ?
Mas Dar : Jeneng lengkapku Darto Sudarto M
Tika : Woalah mas mas , nek wes Darto ki mbok ojo nganggo Sudarto !(karo guyu ngece)
Mas Dar : Soko lahir wes ngono iku Mbak jenenge ?
Tika : Lha iku seng keri ono M kepanjangane opo Mas ?
Mas Dar : Mudarto ....mbak !
Tika : huahahahhahhahaha ....!(karo guceki bathuk)

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *