Ngopi Disik Ben Gak Edan

Sabtu, 25 Februari 2017

CERITA LUCU KORBAN KECELAKAAN

CERITA LUCU KORBAN KECELAKAAN, Kategori : ,Kutipan : Kejadian iki sungguh tragis tenan broo!.Ing wayah surup ono korban kecelakaan tabrak lari.Korbane geletak lemes tur gobrah-gobrah getihe,ja... Dst...

Kejadian iki sungguh tragis tenan broo!.Ing wayah surup ono korban kecelakaan tabrak lari.Korbane geletak lemes tur gobrah-gobrah getihe,jan mesakne tenan! Akeh wong seng podo ngrubung delok karo nangis kabeh.Akhire ono salah sijine pemuda ganteng seng gagah lewat,sebut ae jenenge Agus.Takon marang salah sijine wong seng kerumunan iku sebut ae jenenge Hadi .Agus awet takon :

Agus : Mas iku ono kejadian opo to ? kok rame men !
Hadi : Iku mas ono korban tabrak lari .
Agus : Walah ,,, ! edan tenan la piye korbane ?
Hadi : Ketoke wes kritis ki mas .
Agus : Siiip .... !
Hadi : Siip piye to mas , kok ora mesakne !
Agus : Maksudte aku akhire oleh bahan berita mas ! aku ki asline wartawan lo.Awet esuk mau golek berita ra oleh-oleh.
Hadi : Woalah ngono to,ngomong to mas.Wes dank di liput wae ,ben masuk koran opo tv ngono !
Agus : Tapi wong sak mono akehe wes ngrubung,piye yo carane supoyo aku iso oleh foto seng apik ?
Hadi : Mosok wartawan ngono ae ra duwe coro to mas ?
Agus : (Mikir sedelo trus oleh ide ) Mingir-mingir kabeh ,saya adalah saudara korban (karo bengok-bengok banter )
Hadi : (Ngingeti tok karo mlongo )
Agus : (Bareng wes teko tengah ) Haaaaaaaaaaaaaa ,lo kok korbane kucing .(karo kukur-kukur sirah)
Hadi : Wkwkwkwkwkwkwk ( seng delok yo podo melu guyu kabeh )

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *