Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 12 Februari 2017

CERITA LUCU JOKO NGERAYU YETTI

CERITA LUCU JOKO NGERAYU YETTI, Kategori : ,Kutipan : BANYU KALI MANDEKE NENG SEGORO, OJO WEDI NEK DURUNG DI COBO. HAHAHAHA...!!!    Ono wong seng jenenge JOKO SUSILO MANGAN BOTO ENTEK LIMO B... Dst...

BANYU KALI MANDEKE NENG SEGORO,
OJO WEDI NEK DURUNG DI COBO. HAHAHAHA...!!!

   Ono wong seng jenenge JOKO SUSILO MANGAN BOTO ENTEK LIMO BAR WETENGE LORO seng sering diceluk JOKO thok. JOKO iku mau penggaweane wes mapan. Ekonomi yo wes mapan. Tapi cuma siji seng marakne deke kurang. Yo iku wedokan utowo bojo. Mergo bingung golek bojo, akhire saben enek wong wedok seng kethok dijak ngobrol kok asyik langsung ditembak. Lha njelalah neng kono ono seng menurute JOKO iku mau istimewa. Sebut ae jenenge YETTI SIMILIKITI NGOMBE KOPI SAK PANCI BAR OPRASI seng biasa diceluk YETTI thok. Akhere gak nunggu sui JOKO langsung pendekatan karo YETTI iku mau lewat inbokan terus njaluk nomer WA ne. Mergo YETTI iku mau yo lagi kesepian akhere diwei nomer WA ne. Ora nunggu jarak sue JOKO langsung ngajak dolan YETTI neng omahe. Bareng wes tekan omahe trus ngobrol.

YETTI : Sampean neng omah urip dewekan to mas?
JOKO : Iyo dek. Biasa wes nduwe omah dewe ngopo ngopo yo dewe.
YETTI : Berati sampean yo iso masak mas?
JOKO : Lah, nek trimo masak wes gaweanku mbendino dek.
YETTI : Waahh, sampean ki wes mandiri tenan yo mas.
JOKO : Yo alkhamdulillah dek ( karo lungguh jigang GR ). Saiki ngene dek. sakrehne aku ngajak sampean rene iki mau. serku pean ki arep tak jak rabi.
YETTI : ( kaget ) opo mas, rabi?
JOKO : Iyo dek wes tow opo njalukmu tak turuti dek.
YETTI : Tenan to mas?
JOKO : Iyo dek. Pean njaluk opo nek sak umpomo dadi bojoku dek?
YETTI : Aku gak njaluk reno reno mas. Aku mung njaluk pean terno aku muleh. wes wayahe njemput anakku sekolah mas.
JOKO : @#$%#? ( kaget terus nangis meratapi nasib ).

Hahahahahaha.... semoga terhibur. Sekian dan terima kasih. Sampai jumpa lagi di cerita berikutnya.


DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *