Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 28 Februari 2017

CERITA LUCU JAWA KOPLAK PENGEN RABI

CERITA LUCU JAWA KOPLAK PENGEN RABI, Kategori : ,Kutipan : CERITA LUCU JAWA KOPLAK PENGEN RABI    Enek cah lanang seng sakbendinane kerjo dadi petani neng sawah. Deke neng omah mung karo Simboke tho... Dst...

CERITA LUCU JAWA KOPLAK PENGEN RABI

   Enek cah lanang seng sakbendinane kerjo dadi petani neng sawah. Deke neng omah mung karo Simboke thok, maklum anak tunggal bro. Bapakane mbuh nengdi ra ngerti teko seprene. Hehehe.

   Amergo cah lanang iku mau wes rumongso iso golek duit dewe. Deke mari muleh teko sawah wayah sore, teko omah langsung adus jebur jebur jebur terus asaran. Mari solat asar cah lanang iku mau arep matur neng Simboke wani ora wani ora, mlaku sliwar sliwer ora jelas koyo wong bingung kae. Lha akhire nengkono Simboke takon.

Simbok : weki ngopo to lee, sajake kok enek seng dipiker ngono.
Tole : Iyo mbok, ngene lo mbok, saiki kan aku yo wes gede, ono prawan kae cobo ditakokno mbok.
Simbok : Ealaahh kowe ki pengen rabi to lee.
Tole : Iyo mbok
Simbok : Rabi kui gampang lee, pokok due gawean.
Tole : Iyo mbok. Aku yo ngerti. Lha saiki kan aku yo wes iso golek duit dewe. Mbuh sak polah polahku penting enek hasile mbok.
Simbok : Iyo lee. Tapi yo kudu wes mapan tenan ekonomimu lee. Ora mung mburu pengen thok.
Tole : Lha saiki aku pora yo wes mapan to mbok?
Simbok : Iyo mapan lee. Mapan turu. Wes gek ndang leren, sesok neng sawah meneh.
Tole : @$#!???

😃😃😃😃😃😃

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *