Ngopi Disik Ben Gak Edan

Senin, 06 Februari 2017

Cerita lucu jawa AGUS karo PUTRA

Cerita lucu jawa AGUS karo PUTRA, Kategori : ,Kutipan :     Pas wayah sore angin banter semilir akeh wong podo ngisis nyangkruk neng warung. Lha njelalah warung iku mau sandinge enek wet pelem gek... Dst...

    Pas wayah sore angin banter semilir akeh wong podo ngisis nyangkruk neng warung. Lha njelalah warung iku mau sandinge enek wet pelem gek uwohe wes gedi gedi kiro kiro wes akeh seng mateng. Manggone ono pinggir dalan cedak sawah sawah pisan. Trus enek cah lanang 2 sebut ae jenenge AGUS karo PUTRA. Neng kono cah 2 iku mau mergo neng omah sumuk trus metu bareng neng warung iku mau. Neng kono cah 2 iku mau pesen es susu 2. Neng kono cah 2 iku mau ngombe es karo jagongan neng ngisor wet pelem mergo isis, angine semilir suegerrrr karo ngobrol.


AGUS : Hawane sore iki sueger yo bro?
PUTRA : Iyo bro, angine semilir koyo neng surgo.
AGUS : Lha iyo mosok kok udan ae mbendino, sekali kali yo terang ngene lak penak.
PUTRA : Iyo bro, ben iso nyangkruk karo ngingeti cewe ayu liwat.
AGUS : Hahahahaha... cocok bro.
PUTRA : Eh ndek bengi aku ngipi bro.
AGUS : Ngipi opo bro?
PUTRA : Ngipi ki rumangsaku enek wong manuk ki menclok neng pundakku. jian lulut kae. artine opo ya bro?
AGUS : Nek jare wong tuwek" arep oleh rejeki ngnokui bro.
PUTRA : Mosok bro?
AGUS : Iyo jare bro.

Lagi penak penak ngobrol enek pelem jeblok ko nduwur pas neng ngarepe.

AGUS : Iyo to brow berati rejekimu pelem kui brow.
PUTRA : O iyo broo. yo wes rapopo masio mung pelem brow.
AGUS : Ketoke mateng bro, nyileh peso warung ngge ngonceki bro.
PUTRA : Iyo bro.

Lha njelalah pas PUTRA nyileh peso neng warung AGUS seng jek neng njobo ketiban pelem ndase. PUTRA metu ko warung wes bar nek ngonceki pelem. Trus jagongi AGUS meneh karo nawani pelem.

PUTRA : Peleme uenak luegi bro, ueenak jajalen.
AGUS : Enak ndasmu sempal kui. deloken ndasku ketiban pelem mbendhol kilo. Seng ngipi kowe seng kenek sial aku. juuoohhh...!!!
PUTRA : kwakakakakakak... 

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *