Ngopi Disik Ben Gak Edan

Senin, 20 Februari 2017

CERITA LUCU GOKIL TERKINI

CERITA LUCU GOKIL TERKINI, Kategori : ,Kutipan : CERITA LUCU GOKIL     Neng ruang operasi rumah sakit enek dokter bedah seng jenenge LUCKY ngerti enek pasien seng jenenge Pak DARTO lagi k... Dst...

CERITA LUCU GOKIL

    Neng ruang operasi rumah sakit enek dokter bedah seng jenenge LUCKY ngerti enek pasien seng jenenge Pak DARTO lagi klisikan koyo enek seng diwedeni. Akhere dokter LUCKY nyedaki njajal nenangne pikirane Pak DARTO karo ngajak guyon.

Dokter LUCKY (+),     Pak DARTO (=).

(+) : Pean ngerti sarung tangan soko karet seng tak ngge iki carane gawe piye?
(=) : Ora dok ( karo gedeg gedeg ).
(+) : Ngene pak, karet kae digodog sampek leder, trus pegawai pabrike do bareng bareng nyelupne tangane neng cairan karet iku mau. bar iku ora sue tangane do diangkat kabeh trus diangen angenke. yo dadine yo ngeneki sarung tangane.
(=) : ( guyu ngrungokne penjelasane dokter iku mau ).

Ora jarak sue Pak DARTO guyu guyu dewe cekakakan.

(+) : ( karo godek godek heran ), "Ngopo pean kok guyu sampek koyo ngono pak?"
(=) : Krungu ceritane dokter mau aku trus mbayangne dok.
(+) : Mbayangne opo pak?
(=) : Mbayangne piye carane gawe "kondom"?
(+) : ( mlongo karo mbatin, wong gendeng ).

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *