Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 16 Februari 2017

HOTNEWS CERITA LUCU GOKIL PAIJO TOBAT

HOTNEWS CERITA LUCU GOKIL PAIJO TOBAT, Kategori : ,Kutipan :     Pas dino iku ono wong seng senengane mendem oplosan banyu setan ( sebut ae jenenge PAIJO ). Sampek akeh wong do ngomong deke saben jag... Dst...

    Pas dino iku ono wong seng senengane mendem oplosan banyu setan ( sebut ae jenenge PAIJO ). Sampek akeh wong do ngomong deke saben jagongan. Lha ruh ruh wong iku mau gak enek angin gak enek udan kok pengen tobat. Akhere sesoke ngono PAIJO pengen solat subuh neng mejid.

   Bareng teko mejid PAIJO ketemu karo Pak Kyai. Lha Pak Kyai iku mau ngerti PAIJO kok mlakune jek rodok gelenteran ngono. Akhire Pak Kyai iku mau takok.

PAK KYAI : Arep ngopo kowe le?
PAIJO : Arep salat subuh Pak Kyai.
PAK KYAI : Salat subuh ki pirang rokaat? ( ngetes ).
PAIJO : Telung rokaat Pak Kyai.
PAK KYAI : Wes muliho wae. We lagi mendem ngono kok.

   Akhire PAIJO muleh. Lha neng ndalan PAIJO ketemu karo PAIDI seng sregep salat neng mejid. Lha PAIJO takok.

PAIJO : Areng nengdi kowe?
PAIDI : Arep neng mejid salat subuh.
PAIJO : Lho, arep salat subuh pirang rokaat?
PAIDI : Yo rong rokaat lah.
PAIJO : Mending we mhleh ae.
PAIDI : Lha ngopo emange?
PAIJO : Aku mau ae salat subuh telung rokaat diusir karo Pak Kyai kok. Jomeneh kowe muing rong rokaat.
PAIDI : GAMBLUUSSS...!!!

Terima kasih dan semoga terhibur.

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *