Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 12 Februari 2017

CERITA LUCU DEWI SANTI TELAT EMPAT BULAN

CERITA LUCU DEWI SANTI TELAT EMPAT BULAN, Kategori : ,Kutipan : Ceritane iki sak perlu hiburan,alure ora bener kisahe ora nyambung tapi sing penting iso ketawa-ketiwi.Kisahe ngene lurr,sebut ae tokohe je... Dst...

Ceritane iki sak perlu hiburan,alure ora bener kisahe ora nyambung tapi sing penting iso ketawa-ketiwi.Kisahe ngene lurr,sebut ae tokohe jenenge Joko Susilo dituntut karo Pak Cemplon mergo nganu anake siji-sijine seng ayu dewe nganti telat empat bulan,sebut ae jenenge Dewi Santi .Akhire Joko Susilo dituntut tanggung jawab , trus moro neng omahe Dewi Santi arep cerito, jelasne yen goro-goro dek ne Dewi Santi iso telat patang wulan.Bareng wes masuk omah mengkene celatune :

Dewi Santi : (karo dingkluk) Iki pak wonge seng nyebabke aku telat empat  bulan.
Pak Cemplon : O..iki to rupane bocahe,Jenengmu sopo? wes bosen urip kowe.
Joko Susilo : Jenengku Joko Susilo Pak .
Pak Cemplon : Ngertio kowe wes merusak masa depan,Dewi ki jek SMP kelas 3 !
Joko Susilo : Nggih pak !
Pak Cemplon : Karepmu piye sak iki ?
Joko Susilo : Aku ora mlayu Pak,aku gelem tanggung jawab.
Dewi Santi : (dingkluk karo meneng wae ).
Pak Cemplon : Wani tenan ? Sak iki critane piye kok iso nganti telat ngunuwi.
Joko Susilo : Tenan pak,wektu iku wayahe wes wengi tur  rodok sepi (awet crito).
Pak Cemplon : Truss...?
Joko Susilo : Hawane adem sisan mergo bar udan .
Pak cemplon : Terus ...?
Joko Susilo : Aku nekad nyedaki Dewi Santi ,mergo wes ra betah.
Dewi Santi : (meneng dingkluk terus )
Pak Cemplon : Piye ...? Trus mbok apakno (wes getem-getem)
Joko Susilo : Sek Pak tenang-tenang.(nglanjutno ceritane), Yo wes akhire tak bukak kalem-kalem.
Pak Cemplon : Opo mbok bukak langsung ngunuwi (wes kudu ngruwes-ngruwes)
Joko Susilo : Iyo Pak! Akhire aku nekat bukak buku tagihan utangngku Pak.Aku jane isin,tapi piye maneh aku wes diuber uber.Akhire nekad duit bayar SPP ne Dewi Santi mau tak utang disek Pak.Makane sak iki dekne telat  empat bulan,mergo durung bayar.
Pak cemplon : Haaaaaaaaa.........(terus geblak).



DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *