Ngopi Disik Ben Gak Edan

Rabu, 15 Februari 2017

CERITA LUCU AGUS WIBOWO DADI SOPIR IDAMAN

CERITA LUCU AGUS WIBOWO DADI SOPIR IDAMAN, Kategori : ,Kutipan : Ceritane Agus Wibowo ki penggaweane dadi sopir truk tronton.Dek ne ki praupane gantenge rakaruan makane dijuluki sopir idaman.Najan gawean... Dst...

Ceritane Agus Wibowo ki penggaweane dadi sopir truk tronton.Dek ne ki praupane gantenge rakaruan makane dijuluki sopir idaman.Najan gaweane wira-wiri tapi ora tahu kemaki.Duwe gandengan seng ayune wes ora umum sebut ae jenenge Aini.Yen lagi berdua ketok asik ,mesrane ngalah-ngalahi tawon ngentup kembang.Masio Agus Wibowo iki gantenge rakaruan yo gaweane wira-wiri ,tapi dek ne ki tipe cowok seng setia .Wes yuk delok wae kisahe.

Aini : Mas aku bahagia karo kowe,najanto cuma dadi sopir !
Agus Wibowo : Tenane dik ?
Aini : Walaupun kowe ra tahu adus yo jarang neng omah aku tetep setia.
Agus Wibowo : Tapi tresnomu kuwi ,jek abot muatanku lo.
Aini : Najan abot muatanmu tapi iseh awet tresnaku.
Agus Wibowo : So sweet ngunuwi !
Aini : Mas ,aku arep takon !
Agus Wibowo : Takon opo ?
Aini : Nek pas sampeyan luar kota ngono kae,nek kangen q piye ?
Agus Wibowo : Yo tak empet to.
Aini : La nek pas pengen ra betah ngono kae  ?
Agus Wibowo : Aku rapopo ,wes biasa.
Aini : Sampean gak reno2 to ?
Agus Wibowo : Yo ora to , ayangku kan cuma siji.
Aini : Yuh mas mumbul aku (karo mesem-mesem).Iku jujur ta mas ?
Agus Wibowo : Sak jujure,maksudku mau iku ayangku  kuwi siji .Siji ae saben kuto.Dadi nek pas pengen aku garek mapir ae .
Aini : Ooooo Ngono! Yo wes , aku gak popo.Weki tarah boyo .
Agus Wibowo : Wkwwkwwkwkw (guyu jegigisan ).

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *