Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 19 Februari 2017

BERITA HOT TERKINI LIPUTAN WARUNG KOPDAR

BERITA HOT TERKINI LIPUTAN WARUNG KOPDAR, Kategori : ,Kutipan : Mumpung jek anget angete bar coblosan. Iki enek cerito lucu, telat, tur gak nyambung. Hahahaha.    Ora nyongko neng tengah tengah ramen... Dst...

Mumpung jek anget angete bar coblosan. Iki enek cerito lucu, telat, tur gak nyambung. Hahahaha.

   Ora nyongko neng tengah tengah ramene wong uyel uyelan, ndadak enek kewan seng jenenge tawon lagi ngamuk nguber poro petugas KPPS karo warga seng pengen nyoblos. Akhere coblosane kocar kacir neng daerah iku mau. Sampek sempet mandek, gak enek aktifitas.

   Akhere neng kono mergo jengkel panitia pengawas lapangan utowo nek disingkat PPL, golek wong pinter ngge nguser tawon tawon iku mau. Jare wong pinter iku mau, di pastekno tawon iku mau asale soko wet neng sekitar lokasi coblosan. Yo jelas lah, mosok tawon soko luar negeri ( saut warga karo nggremeng ). Hahahaha,,,  lha neng kono enek beberapa lah petugas KPPS karo warga seng dadi korban kenek entup tawon.

   Lha mergo petugas petugas liyane jek podo sibuk ngurusi korban korban seng dientup tawon iku mau. Warga do mutung gak nyoblos. Mluleh neng omahe dewe dewe. Hahahaha... Gambluusss.

   Lha sesoke petugas petugas iku mau woro woro nek dienekne coblosan ulang. Tpi warga wes kadung sibuk ngurusi gaweane dewe dewe. Enek seng neng sawah macul, enek seng nguli, enek ugo sing ngalar wedus. Kwakakakakak.

   Lha nengkono iso dipastekne coblosan neng daerah ndi iki mau mbuh gak jelas. ( daerahe wong koplak ngno wae ). Gak enek coblosan. Akhere do nyoblosi bojone dewe dewe. Kwakakakakak.

Sekian, matur suwun.
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *