Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 12 Februari 2017

2017 MUKIDI MASUK KOTA 😁😁😁😁😁

2017 MUKIDI MASUK KOTA 😁😁😁😁😁, Kategori : ,Kutipan : 2017 Wis udan udan enake cen ngopi camilane gedang goreng sinambi udud plus moco cerita mari ngono bukak fb ning group warung kopdar godani ... Dst...

2017 Wis udan udan enake cen ngopi camilane gedang goreng sinambi udud plus moco cerita mari ngono bukak fb ning group warung kopdar godani rondo rondo. Embuh kok iso gayeng kaya ora duwe utang . Ki enek ceriti mukidi rodo garing πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ timbang gak enek sing di posting hehehe. Ok tarik.....

πŸ‘±Ono wong ndeso mlebu kutho, jenenge Mukidi.
🏒🏦🏨Teko kutho Mukidi bingung weruh bangunan gedhe-gedhe.

🏦Pas ning ngarepe BANK, Mukidi moco tulisan OPEN ...πŸ™‡Mukidi mikir, OPEN kok gedhe bnget.. Terus rotine sepiro?. 

πŸ‘±Ono BULE arep mlebu BANK kuwi, Mukidi mbengok... Mas ojo mlebu, iku OPEN!!! ... 

Si Bule mergo ra ngerti omongane mukidi tetep mlebu... 

πŸ‘¨Ora suwe ono wong NEGRO metu, 

πŸ‘±Mukidi ngomong : Lha... dalah... dikandani ojo mlebu OPEN kok ngeyel..!! 
Gosong to awakmu..?!.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *