Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 31 Januari 2017

CERPEN LUCU SIMBAH KARO TOLE

CERPEN LUCU SIMBAH KARO TOLE, Kategori : ,Kutipan :     Pas mlaku mlaku ono cah cilik weruh enek mbah mbah lagi mancing neng kalen pinggir ratan. trus arek cilik iku mau ngampiri si mbah. trus... Dst...

    Pas mlaku mlaku ono cah cilik weruh enek mbah mbah lagi mancing neng kalen pinggir ratan. trus arek cilik iku mau ngampiri si mbah. trus takok....

TOLE : Lagi opo mbah?
SIMBAH : Motomu nengdi to leee? wes ngerti lagi mancing kok ndadak takok.
TOLE : Mbah mbah ditakoki ngono wae yo nesu.
SIMBAH : Weki cah cilik crewet ae tak mplungne kalen pisan.
TOLE : Ora ora mbah. galake neeh!!! wes oleh durung mbah?
SIMBAH : Weki jane anake sopo tole ket mau crewet ae. (muring" mergo gak oleh iwak).
TOLE : Pakanmu opo mbah? kok rung oleh oleh iwak kii?
SIMBAH : Yo cacing tole guoblog kok di ingu.
TOLE : Nek aku pakane roti campur keju mbah.
SIMBAH : Yo gelem mangan leee?
TOLE : Yo gelem to mbah, malah sueneng kok bolak balik dipangan.
wong kui terah pangananku mben isuk (langsung mlayu titir karo ngguyu ngakak).

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *