Ngopi Disik Ben Gak Edan

Sabtu, 12 November 2016

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur, Kategori : ,Kutipan : Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur Kami sajikan dalam bahasa Jawa dengan nuansa humor yang akan membawa anda ke dunia lawakan, Yah sek... Dst...

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur Kami sajikan dalam bahasa Jawa dengan nuansa humor yang akan membawa anda ke dunia lawakan, Yah sekedar merenggangkan pikiran agar anda bisa sedikit relax. Selamat membca semoga anda terhibur. Salam tawa

Jenenge kisah kasih dua sejoli mesti ono sing bahagia lan ono sing tragis. Kaya toh ceritane Durianto tukang bakul buah ning pasar senin karo Sawitri si bakul sayur ning pasar legi. Nanging wong loro iki akhire kudu pisah mergo wes ora cocok maneh. Diawiti soko surate Durianto sing isine ngersulo atine loro mergo cembukur alias cemburu akibat polahe si Sawitri. Sak durunge moco ngombe disik ya, ben ora dehidrasi mergo nangis. Kaya ngini isi surate....

Diik...
Wajahmu pancen MANGGIS
Sifatmu ugo MELONkolis
Tapi kowe gawe aku cemburu, atiku NANAS rasane, SIRSAK ambekanku
Atiku ANGGUR lebur
Iki DELIMA uripku
Pancen iki kabeh SALAK ku
Jarang APEL malam minggu
Duh Gusti...
Kulo nyuwun BLIMBING Mu
Yen pancen per PISANG an iki luwih apik kanggoku
SEMANGKA kowe bahagia karo lanangan liyo
SAWO nara


By: DURIANTO

Ora suwi, mung 3 dino Durianto oleh layang piwales soko pujaan hatine yaiku Sawitri sing ora gelem kalah olehe paring alasan. Koyo kini isi surate.

Piwales KENTANG suratmu iku
BROKOLI-BROKOLI wes tak omong
Dandano sing RAWIT, rambutmu mesti KUCAI, JAGUNGmu ora tau dicukur
Dikon teko malem minggu, eh bejudul dino LABU
Maneh duitmu soyo suwi soyo Pare, arep nelpon aku wae kowe kudu nang WORTEL
Terus TERONG wae...
Trisnaku wis suwi TOMAT
Ojo KANGKUNG aku maneh, aku arep urip SELEDRI
CABE deeehhhhhhh


By: SAWITRI

Teragis akhire kisah cinta Durianto karo Sawitri sing diakhiri karo kata PUTUS. Owalah, mugo Durianto kuat lan iso ndang move on... Cinta Deritanya tiada akhir... kaya jare Cut Patkai kancane Sungokong. Hehe

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur, Selamat tertawa semoga anda terhibur. Jika kurang puas silahkan baca kisah selanjutnya di kopdar.org

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *