Ngopi Disik Ben Gak Edan

Selasa, 26 Juli 2016

KISAH TRAGIS AKHIR KENALAN DI FACEBOOK .

KISAH TRAGIS AKHIR KENALAN DI FACEBOOK ., Kategori : ,Kutipan : Mudah-mudahan kisah ini tidak menimpa para pembaca, hati-hati saat berkenalan di sosial media, sudah banyak korbanya. Manusia normal jadi gi... Dst...

Mudah-mudahan kisah ini tidak menimpa para pembaca, hati-hati saat berkenalan di sosial media, sudah banyak korbanya. Manusia normal jadi gila , yang awalnya biasa-biasa saja menjadi luar biasa, dulu sederhana jadi banyak gaya , mulai gaya berdandan , gaya bergaul sampai gaya-gaya lainya yang di luar kebiasaan , seperti yang terjadi pada kisah di bawah ini . pokoknya harus waspadalah.... waspadalah.....

Sebut saja namanya , Sastro , nama lengkapnya sih Sastro Di Mejo Hadiningrat Bangun Deso Tanpo Bondo Sabdo Dleming Poyang Paying , Di panggilnya Sastro .

Siji dino, sastro entok kenalan ning facebook goro-goro seneng guyonan ning Group,  kawitane mung biasa , takon jeneng, nomor hp lan ngobrol liyo-liyane . Tresno Jalaran Soko Kulino Ah kuno , saiki tresno jalaran soko glibet yawis ga kanggo , saiki jamane tresno mergo kepepet . kwakakakakaka.....

Dasare Sastro wis suwe jomblo , wis mesti ae ngarep-ngarep ndang kepetok pasangan , jelalah kok iki oleh kenalan ayu sak kecamatan , sexy tur kayake yo agamis  berhijab loh ., yo podo ae Sastro oleh emas sak gentong lodong . Sejak kuwi , sastro dadi berubah, sering gawe kata motivasi sing apik-apik , ngalahke mbah mario gemblung, kadang yo gawe puisi karo pantun sing isine ngapik-ngapik pasangane mau, sebut ae jenenge SITI SIMILIKITI AMBROL NGAREP MBURI . Cekak cerito , Soko ngendi tekone lintah, soko kali mudun ning kali, soko ngendi mudune cinta soko chating mudun ning ati . Sastro karo siti dadean , janji sehidup semati ora bakal pisah . Tontonr Videone


Jenenge pacaran bocah saiki, wis mesti ora cukup mung gandengan tangan karo boncengan , mlebu metu hotel wis dudu barang larang . Ga aneh, saking seringe sastro karo siti kaya ngunu akhire bapak'e menehi nasehat . Arep di seneni ya piye maneh, wong kadung kaya ngono . Dasare bapake yo silak pingin oleh mantu . akhire kepekso bapak'e ngandani Sastro :

Bapak : "Tro.... awakmu ki jik nganggur durung duwe kerjoan sing mapan, nek awakmu sering kelonan karo pacarmu kaya ngunu kuwi, nek meteng piye, jenenge wong lanang karo wedok nek ning jero kamar ya wis ngono kae lah , masa perlu di jelaske "
Sastro : " Bapak sing tenang pikire..., pacarku ora mungkin meteng , opo maneh bayek pak ".
Bapak : " Loh kok iso awakmu yakin kaya ngunu ?" .
Sastro : " Mergo pacarku kuwi bencong "
Bapak : " Amit-amit jabang bayi....( kaget karo melongo...), Kuwi justru dadekne masa depanmu Suram Tole....."
Sastro : " Lah lapo suram pak ?"
Bapak : " Bayangne To le... nek sampek ndoke netes , pora awakmu duwe anak kembar ".

Demikian kisah ini kami sampaikan mudah-mudahan bisa menghibur . salam kopdar .

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *