Ngopi Disik Ben Gak Edan

Minggu, 12 Juni 2016

Cerita Lucu Bahasa Jawa "BOS vs BEJO"

Cerita Lucu Bahasa Jawa "BOS vs BEJO", Kategori : ,Kutipan : Cerita lucu bahasa Jawa  bos vs Bejo. Yang namanya bos pasti wah, wah hebatnya, wah kayanya, wah kerennya, dan wah yang lainnya. Namun beda... Dst...

Cerita lucu bahasa Jawa bos vs Bejo. Yang namanya bos pasti wah, wah hebatnya, wah kayanya, wah kerennya, dan wah yang lainnya. Namun beda dengan bos yang satu ini, lebih cocok disebut bos yang wah koplaknya. Bagaimana bisa demikian, penasaran? Baca saja kelanjutannya dibawah ini, selamat membaca. dan salam kopdar.

Cerita Lucu Bahasa Jawa "BOS vs BEJO"

Cerita Lucu Bahasa Jawa "BOS vs BEJO"

Ono ing siji perusahaan, yoiku pas wayah jam kerjo, ono pemudo sebutane Bejo. Bejo lagi lungguh ngelamun ono pinggir lawang, senajan liyane podho kerjo, Bejo enak ae lungguh karo sendhen tembok nyawang liyane. Dumadhak ono Bos teko mlebu ruangan kerjane poro karyawan, sinambi ngawasi lan gaya sok kuoso, si bos tuding kono tuding kini, plotot kono plotot kini, karo pisan pisan tangane sendakep tur wajah sok ngeritisi gaweyane karyawan. Maklum bos anyaran... gayane koyo wong sawanen.

Si bos dumadak kaget nguwasi Bejo sing enak-enakan lungguh senden tembok ora mergawe opo-opo. Otomatis si Bos ngetokke gaya bos-bosane.

Bos: Ehm ! (dehem, karo nyedaki Bejo)
Bejo: (kaget sinambi benakne lungguhe)
Bos: Jenengmu sopo?
Bejo: Bejo pak
Bos: Gajimu sakwulan piro?
Bejo: 2 juta pak
Bos: Owalah mung rong juta tho
Bejo: Enek opo pak?
Bos: (si bos bengok) Nyoh 2 juta, ndang ngaleh soko kini, aku wegah deleng raimu nek kini sak lawase! (sinambi menehi Bejo duit abang-abang alias atusan sing cacahe 2 juta)
Bejo: (ora basa-basi Bejo tumandang melayu karo nyomot duit 2 juta kuwi, senajan rodok kewedhen)
Bos: Liyane... ojo sampek ngalami koyo bocah kuwi. (sinambi bengok marang poro karyawan, tur ora lali ngetokne gaya sawan bose)
Karyawan: Punten pak bos... iku maeng dudu karyawan kini, nanging tukang pizza sing ngeterno pesenan
Bos: ????!!!!

Cerita lucu bahasa Jawa ala kopdar, enggak banget deh jadi bos kalo endingnya malu-maluin gityu. Semoga anda terhibur. Salam kopdar.

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *